Zvrácená posedlost perverzností

Zvrácená posedlost perverzností

Anotace: Není snádné vyjadřovat poeticky brutalitu, však zde jedna z nechutností... :D Účelem je šok, odpor a hnus jenž máte pociťovat i když mne to pobavilo.

Zvrácenou chuť mám,
ženu proto přepadám.
Toužím po její krvi sladké.
Až začnu, nebude to krátké.

Zábava začíná!

Popadnu tě za pačesy,
protnu hrudník
krev stříká na závěsy.

Nůž do tebe zajíždí.
Opakovaně a
tak život tě opouští.

Na tvou mrtvolu se vrhám,
uspokojen
když šat z tebe strhám.

Břitvou táhnu po tvé hlavě,
to skalp
jenž získávám dost snadně.

Když celý ksicht stáhl jsem ti,
olizuji co zbylo...
A zas šukám tě má oplzlosti.

Bezmeznost mé perverze,
chuť další
teď visíš připoutána k traverze.

Bičem tvé tělo vylepšuji,
po sté švihám
pak zas pyjem do tě vpluji.

Mé choutky nádherné brutálnosti,
nůž bořím do břicha
tah nahoru zastavují hrudní kosti.

Střeva na podlahu tečou,
klouže to
mé ruce sekyrkou tě sečou.

Tvé tělo na šest kusů,
hrob pohltí
však hlavu peču jako husu.

To pro chuť mozku tvého,
celá tahle show
ukájení ve mě toho zvráceného.

Hladovím hned po dalším kuse...
Autor RešHeNúnHe, 25.05.2010
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Shaza, Iv
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neřekl bych že jich bude až nějak moc extra velké množství, ale je pravda že i takoví zvrácení úchyláci někde jsou a čekají na své oběti. Nedej Bůh dostat se mu pod ruce :D

26.05.2010 10:31:00 | RešHeNúnHe

Brr.Ale není takových lidí málo.

26.05.2010 00:25:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí