Ta mrtvola

Ta mrtvola

Řekl jsem jí sbohem.
Zabil jsem ji nožem.
Bylo to snad poprvé
co jsem spatřil tolik krve.

Krev na koberci, krev samá zeď.
Stalo se to právě teď.
Stále z ní stříká, stále crčí
ať už sakra mlčí!

Už je klid už je super ticho.
Před očima mám pěkné psycho.
Oko do duše okno se říká
a teď jí z oka cosi stříká.

Směs krve, mozku a oka
scéna jako od Hitchkoka.
V oku se moje ostrá kudla
tyčí jako božská modla.

Náhle se mi objevil úsměv na tváři.
To je tak, když se mi sakra něco podaří.
Zabil jsem ji a mým tělem proudí euforie,
sejmul jsem ji, neboť byla pěkná zmije.
Autor Kartusshh, 26.12.2005
Přečteno 650x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Fakt husty, ses dobrej

01.05.2006 13:58:00 | Anadar

Psycho, ale spíš pro usmání =o)

03.01.2006 10:28:00 | Teranell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí