Odporná kráska

Odporná kráska

Tiše se plouží,
ty nohy mrtvé.
Málokdo touží,
každý jen hrkne.

Kouzelnou písní,
vábí muže chlípné.
Obrostlá plísní,
puchem každý chcípne.

Však dřív než smrady,
jekot sirén ohluší.
Nádherné vnady,
poblouzněn výpary z ovzduší.

Jak halucinogenní houba,
působí tenhle smrad.
Užaslý každý trouba,
chce si hned hříšně hrát.

Hned skotačí jak pěnkava,
cvrliká "holubičko!".
Dívčina mladá úsměv má,
hází mu bělostné tričko.

Ta smrdutá dáma,
pak kouzelně mává.
Když obří tlama,
pozře tokajícího páva.

Chudák, holt neměl štěstí,
dívčina přeludem byla.
Je to jak rána pěstí,
když dívku bába smyla.

Tak pozor na noční krásky,
co vábivě muže volají.
To nejsou závoje lásky,
do chřtánu si ho schovají.
Autor Blackrose, 03.06.2010
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí