Dům v mlze

Dům v mlze

Anotace: Hele, já vím, že je to blbost. Vlastně je to asi o pekle. Potěší komentíky prosím. :-)

Dívá se. Na dům, který je
zahalen v mlze.
Z jednoho okna světélka jemně plápolají,
Zahaleni mlhou jsou rovněž ti,
kdož tu přebývají.

Dívá se. Duše ztracená do domu v světle.
Vztahuje ruce potažené šedým kouřem,
ruce mrtvé, zkřehlé smrtí,
nechce tam jít, avšak cítí
nevyhnutelnost.
Dům je mlhou s jedním světlem
a duch je světla host.

Vím. Vejdeš-li do domu,
odlož kabát, čepec,
můj milý,
pokud lidé jsou tvými hostiteli.
Vešel. Ruka se mu třesoucí, rozhlíží se kolem.
Cítí se, jak by procházel temným dolem.
Všude ticho,
jenom hodiny stále dosud,
tiše odtikávají jeho skomírající osud.
Autor Monica., 02.07.2010
Přečteno 473x
Tipy 16
Poslední tipující: carodejka, Sýkorka07, divoska_jaja, Do Ga, Bíša, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Dota Slunská, Mates.21, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem se bála.

07.07.2010 00:35:00 | carodejka

S anotací nesouhlasím.

02.07.2010 12:43:00 | Dota Slunská

mrazí,ale tak nějak jinak,zvláštně-moc povedené dílko

02.07.2010 12:39:00 | Mates.21

Úplně se bojííím:))

02.07.2010 12:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí