Upíří tanec

Upíří tanec

Při kvílení houslí
A svitu měsíce,
Se probouzí tvé hladové srdce,
Neubráníš emoce,
Toužící po mně,
Chceš upustit okovy ,žízeň tě zžírá,
Toužíš po tom co koluje v mých žilách.

Neznáš pojem soucitu, žiješ v zapomnění,
Probouzíš se za hvězdného svitu, za setmění,
Hladově paseš se na mém temeni,
Ukojíš své touhy ,v temnotě zaslíbení.

Jsem tvá lidská oběť, která se změní v lovce,
Teď sdílím tvé prokletí, cítím tikot tvého srdce,
Teď jsem vlk z tvé smečky, již nejsem bílá ovce,
Tak pojď tančit se mnou, při svitu měsíce.
Autor Lucky.SD, 29.07.2010
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Lachailla, Human Shadow, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí