Jednoho večera...

Jednoho večera...

V mlhavém stínu prastaré skřně
ohlušen tichem, svíce - má slepota,
co taneční sál jsou pohřební síně,
do oken bez skla mi svítí dnes temnota.


Vůně mých parfémů mísí se s hlínou,
oděný v rubáši, však žijící stále,
prsteny zdobeny zčernalou špínou,
vzezření starého srdcového krále.
Autor Eleonore, 29.08.2010
Přečteno 441x
Tipy 12
Poslední tipující: Elissbeth, Míša S., WhiteSkull, E., Charibeja, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí