Miluji tě, k smrti...

Miluji tě, k smrti...

Anotace: Další z mých krvavých, sadistických šlágrů. Snad v něm najdete potěšení, denní dáku hrůzy a tak dále a dále. ;)

Sbírka: Žalostná snění

Nůž do masa hluboko zaryji,
krve tvé sladké já s chutí se napiji,
hřebíky zatluču tobě já do rukou,
zděšeně hledíš, jak bavím se touto hrou,
nečekej, utíkej, život je cenný,
však s blížící se smrtí klesají ceny,
tvé nohy však klesají, padáš na kolena,
s nožem v zádech cítíš se zraněná,
tvá rána jest velice hluboká,
s radostí bodám tě jehlou do oka,
popadáš dech,
nemůžeš uvěřit,
poslední vzdech,
teď není čas žít,
přiznám se já nerad tobě,
že raděj viděl bych tě v hrobě.
Co se tváříš tak vztekle?
Však ještě setkáme se v pekle.

Autor Elie, 03.09.2010
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Bloodmoon, Z kapky deště
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí