Jak vysvobodit z okovů sebe

Jak vysvobodit z okovů sebe

Začněte hned, nerozhodujte se.
Není o čem.
Protože nesmíte ani okamžik pomyslet
jak moc to bude bolet
a že se to přesto nejspíš nepodaří.

Jedině tak je jisté,
pokud vydržíte,
že se přece jen z okovů snad jednou dostanete.
Autor kebet, 20.09.2010
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: Veronika Ulická
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí