Poslední vlak

Poslední vlak

Anotace: Jedu si valkem, jedu si v kupé a nějak se mi mozek v hlavě houpe :-D :-D

Slunce se zarylo hluboko do klasů
jež vítr rozevlál, jak foukl by do vlasů
Dunivý, rytmický dusot soukolí
vyháněl strašáky i ptáky pryč z polí
Poslední vlak řítí se stále vpřed -
jedem v něm jen my dva, lásku svou zabíjet
Poslední vlak - jen my dva v kupé -
tvé tělo se na mém intimně houpe
Netřeba zavírat a stahovat závěsy
Průvodčí v kabince sám z žíly saje si
vlastí krev sladkou, horkou a černou -
zůstaň nám upírům, už navždy věrnou!
Autor Chašmodský, 21.09.2010
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, Charibeja, Psavec, Skalsky Pavel, Fighting Dreamer, saddova, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá.

21.09.2010 18:31:00 | Psavec

Pěkná

21.09.2010 11:46:00 | Skalsky Pavel

tohle je mnohem lepsi... tip.
ps. bacha na slabiky

21.09.2010 10:09:00 | saddova

Pro mě děsivé...

21.09.2010 09:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí