Řev

Řev

Anotace: Tak jsem se jendou nudil přednášce a vzniklo tohle. A taky za to může jeden nejmenovaný seriál plný upírů, démonů a podivností.

Kdo to zvedá hlas?
Kdo to řve na nás?
Kdo narušil nám ticho?
Komu rozpářeme břicho?

Kdo se nahlas začal smát?
Za břicho se popadat?
Z koho spadnul strach?
Kdo shoří na prach?

Kdo se od nás snaží vzdálit?
Koho nemůžem pochválit?
Kdo jenom to být může?
Koho si stáhneme z kůže?

Kdo se nám to krčí v rohu?
Kdo chce se vzdálit jenom trochu?
Kdo pozná náš hněv?
Tomu nezbyde než jen řev
Autor lexus, 08.10.2010
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí