koloběh

koloběh

Neblahý pocit mám v noci když jdu spát,
jakoby krvavý zuřivý upír se ke mě vkrad.
Není však zlý, jen po krvi touží,
je kráský, rozmilí, jak zahrada růží.
Stejně je vznešený i stejně píchá,
nenávist nechce nést, jen tišše vzdychá.
Žije už navěky v tom temném prokletí,
lidé zabíjí i on je obětí.
Nás se on nebojí, jen slunce ho zabíjí,
jen zlatavá záře, život mu sváže.
Neblahý pocit zůstane stále,
i když už nežije krvavý upír, co zabít tě chtěl.
Přijdou však jiní, ti možná tě dostanou,
pak už se nestaneš nic víc než potravou.
Autor Mania Dardeville, 11.01.2006
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej už jsem si přečetla skoro celou tvoji tvorbu a skoro celou i obodovala...téda je to fuška:) ale vyplácí se to:) píšeš moc hezky:)

22.03.2006 10:39:00 | Emma Kulíková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí