Chvíle před koncem

Chvíle před koncem

venku se setmělo
pták na okno usedl
tohle by se dít nemělo
několik pohybů provedl

nahání mi strach a hrůzu
ozývá se škrábání
přivolal ďábelskou můzu
to jest něčí strádání

chci pryč z tohoto místa
nevím jak dál, srdce mi trne
už nechci víc krvavého zvěrstva
krok, a jako když trhne

postavy obrys se objeví
se zábleskem, ve dveřích
svůj hlas teď projeví
Tys konal strašný hřích!

ano, pomsta mě dohnala
splacen budiž dluh
předsudky svlékly mě donaha
už umírá krví můj druh
Autor MRF, 26.10.2010
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí