Schyzofrenie

Schyzofrenie

Anotace: ...samota je někdy vítaný společník...

Temné bludiště, labyrint duší
zvědavé oči, zvědavější tváře
a z nebo zvláštní, namodralá záře
odkud ta pochází, to snad čert tuší

Kam se hnu, tam oni se hnou
slyším hlasy, šeptají
domlouvají se potají
kdy zbraně své proti mě zvednou

Utéct je nemožné,jsou čím dál blíž
krvavá ruka pozvolna zvedá
kuchyňský nůž, a postava bledá
pravila "měl jsi si sám najít skrýš!

Ruka dopadla a nůž je v srdci
ti lidé se smějí, jásají, řvou
moje výkřiky, nesoucí se tmou
jak výkřiky zvířete, jež žije v kleci.

Sen

Probouzím se a tma kolem je
klid v srdci a duši, to snad jen sen byl
i kdybych viděl, už bych si nevěřil
pár žlutých očí, který mě sleduje.
Autor Worry, 02.11.2010
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Jeronym., Míša S., CULIKATÁ, Jesper, Jaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně zveršované, líbí se mi námět "snu"...

02.11.2010 20:24:00 | Jaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí