Hororová

Hororová

Sic slunce nezapadlo ještě,
tiše se schovalo za horu,
před studenými kapkami deště,
skrývám se v teple u hororu.

Popkorn žvýkám, popíjím colu,
zatímco hrdinu na kusy rvou,
hází s ním nahoru i dolů,
přesto si pořád mele tu svou.

Vetřelci, či jiné mimozemské svině,
pak uvelebí se v svých pokojích líně,
a také se na horory dívají.

A já se dívám jak na ně čumí,
výkon mého mozku se rychle tlumí,
když hrdinu si zvesela žvýkají.

Až nakonec si uvědomím,
že je to pěkná hovadina,
tak přepnu na jiný program,
kde na mne už čeká blbost jiná.

Popkorn žvýkám, popíjím colu,
zatímco hrdinu zas na kusy rvou,
po téhle blbosti uvítám i školu
a píseň si zapěji hororovou.
Autor Trystan ap Tallwch, 08.11.2010
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Leedram, Míša S., Charibeja, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blbost ale pobavila jsem se...Dííííkkk :-) hodila jsem do Hororu taky jeden příspěvek . ... :-)

10.11.2010 14:04:00 | KEBONITAA

Básnička skvělá, ale obdivuju lidi, co se vydržej koukat na horor dýl než 5 minut...

09.11.2010 20:33:00 | Corsica

máš pravdu :-)

08.11.2010 12:20:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí