SMRT

SMRT

Dobrou noc přeji tobě,
bys odpočíval ve svém hrobě.
Bys odpočíval a našel svůj klid,
dobrou noc přeji a tělo své nech hnít.

S tvým tělem teď musím se dřít.
Po špinavé práci teď ruce si mít.
Hrozné sny mi nedají spát,
jako šílenec musím z hlavy vlasy si rvát.
Noční můry mě pronásledují i ve dne,
jako mrtvola ze záhrobí blížící se ke mě.

Je to realita, která se stala mou noční můrou.
Hlavou se mi prohání nápad jak se toho zbavit, že se skamarádím se šňůrou.
Která mě pohoupe a všechno to zkončí.
Která mě pohoupe a život se loučí.

Už vidím to tak zvané světlo jak se o něm povídá.
Už vidím ten ráj, kde všechno nové začíná.
Autor KEBONITAA, 08.11.2010
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Any 4, Radek.oslov.Šafárik, Míša S.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

depresivní, ale to smrt je! ST..:)

30.11.2010 14:20:00 | Any 4

hmm tak ta má něco do sebe,líbí...

15.11.2010 17:02:00 | RedZombieBat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí