Bojí se

Bojí se

Anotace: Pršelo, byla noc a my kráčeli a já pěla.

Sbírka: Se

Pršelo, pršelo,
venku se setmělo,
každý se oblohy bál,
pršelo, pršelo,
venku to zahřmělo,
bál se i sám pán král.

Bojí se blesku,
bojí se třesku,
bojí se bouře, jež zní,
bojí se blesku,
a bojí se plesku,
to už tu každý ví.

Schován pod peřinou
nemyslí na jinou,
než na tu venkovní bouři,
schovat pod peřinou
svou duši nevinnou,
když venku se obloha bouří.
Autor Elie, 08.11.2010
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Martin Švarc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí