Okultista

Okultista

Okultní dýky
a černé svíce
Temné viděl jsem
světlo.

Teď nikdy více
spatřiti nechci
mešního zlata
zář.

Na oltář temný
půvabné tělo,
zápálím svíce
a jméno jeho
vyslovím s úctou
jež mu náleží.

Motlidbu svoji
podpořím chtíčem.
Žádosti těla jsou
k úspěchu klíčem,
pocti mne pane
návštěvou svojí.

Na vahách temných
zvaž moji duši,
zadej mi úkol
a jak se sluší,
budu tě ctít
a milovat.

Půjdu teď světem
a za život věčný
splním tvá přání
rád.

Pověz mi pane
co mám teď
vykonat........
Autor Martin H, 19.11.2010
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Elgroth, Javavia, Květka Š., ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá báseň.

21.11.2010 18:17:00 | Elgroth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí