Ples

Ples

Anotace: Číst v setmělém pokoji!

Tohle je vážně divnej ples,
tak trochu bez života.
Přemýšlíš proč sem vůbec vlezs.
Trápila tě samota?

Jen pár hostů je veselých,
tak s jednou z nich teď tančíš.
Zmizela však jak jarní sníh
a ty náhle zjistíš...

Dnes je ples upírů
a podle přesně danejch kroků,
točí se ve víru
přes stovku prokousnutejch krků.

Tančící hosté víří prach,
máš pocit, že jdou k tobě.
Kdo by v tu chvíli neměl strach?!?
Nálada jako v hrobě.

I mladá dívka rozesmátá,
co s tebou prve tančila,
teď stojí jako bez života,
vlasy jí spadly do čela.....

Dnes je ples upírů
a podle přesně danejch kroků,
točíš se ve víru
a krev ti stéká z krku.
Autor Zubr, 16.01.2006
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak trochu jsem se i bál ale dobře se mi to četlo.Moc pěkné

21.11.2006 02:04:00 | leafe

Jo jo, upíři jsou vcelku fascinující...jinak básnička pěkná

23.01.2006 15:24:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí