Děvka

Děvka

Cupitáš mezi náhrobky,
tančíš tango rozpustile,
hravě odfukuješ semena pampelišek,
lízatko v puse chřoupáš roztomile.

Jsi k zulíbání krásko!
S poupátkem v rose.

Krok sun krok skrz natažené pařáty,
zrezivělé hřebíky v lebkách,
zakrvácené lopaty,
rozesetý strach.

Svůdná lolito!
Se ztopořenými bradavkami.

Korta vzad k poslednímu torzu,
užírá se zaživa a směje se pro Tvou radost,
vytržené nervy cukají mu s nohou do rytmu,
krev vymalovává nechtěnou bledost,
v údu a na rtech střepy z lásky,
poslední polibek,
k nohám plavovlásky.

Ó Ty třpytemskvoucí Anděli!
Zalknutý semenem a krví.

Vzlétáš k nebi nasycená k prasknutí,
omotaná v řetězech z hříchů.
Masturbuješ před branami Ráje,
bílými křídly vytrhaných z labutí.

...

Bůh

zde

vítězí
...

Muž
prohraje
...
Autor Notreal, 04.12.2010
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: Rudolf z Falknova, ziriant, Kapka, Gabrielle, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně povedené myslím, mě se to líbí (a nebo raději nelíbí abych nebyl za uchyla :-) ) né líbí se mi to dalo to práci a to se cení

02.01.2011 23:31:00 | Rudolf z Falknova

Díky za návštěvu a přivítání.

04.12.2010 19:43:00 | Notreal

hmmm...zajímavé.. a vítej na literu :-))

04.12.2010 18:48:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí