satanska divka

satanska divka

Anotace: mno to je jen tak od kopru je to trochu trapny nebo spis dost hodne trapny D:

je půlnoc,tma a žádně hvězdy
kupodivu nikdo nespí
snad je to tím ,
že tuhle noc jedna dívka ovládá nás,
co má zváštní hlas a ovládá života čas
vlasy dlouhé černé má
nikdo neví,či je hodná nebo zlá
stojí v kostele,před oltářem božím
ooo můj pane ted tobe sloužím
objevil se okřídlený muž
a v rukou velký lesklý nůž
snad je to démon,pekel pán
a co dělá zde?bez démonů sám ?
napřáhne nůž,řezá dívku do prstu,
už dává krev do kalichu svatého
dívká si strhává pentagram z přívěsku zlatého
najednou buch prásk
démon je pryč zas
ta dívka se ztrácí,už je pryč
na slole zůstal zlatý klíč
já vzala ho....
kde to jsem ?
v pekle ted přežívám,
a píšu básně
neberte co není vaše a mějte se krásně
Autor čipsy, 08.12.2010
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí