lord of dark the moonlight

lord of dark the moonlight

Až vlci jednou zavijí,
Temný rytíř svůj meč pozvedne.
Až vlci jednou zavijí,
Tichým údolím stínů, řev se ponese.

Za svitu luny, temný rytíř na koně usedá,
Za svitu luny, těžký pach smrti na údolí doléhá.

Jen po pěšině temné, kůň nemrtvý se žene,
Jen po pěšině temné, smrt na koni jede.
Až vlci znova zavijí,
Blýštivá čepel meče se objeví,
Až vlci znova zavijí,
Temný rytíř z dlaně osud údolí upustí.

jen lehký svistot čepele uslyší,
Jen vlčí dech na zádech ucítí,
Pak už jen tah štětce,
a krev obraz maluje.

Až vlci potřetí zavijí,
Už jen údolím poletí vrána,
Až vlci potřetí zavijí,
Žádný obyvatel údolí nedožije se rána.
Autor vincent christian böll, 28.12.2010
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: Míša S., Gabrielle, Rudolf z Falknova, Charibeja, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No asi tam jsou chyby ale ja jsem nastestí dislektik a nevidím je :-) Ta basnicka dýchá vetsim pribehem ale asi se pletu že. Kazdopadne se mi docela líbí (No s tím pravopisem radej neco udelej no at nemas zbytečnou nezadoucí kritiku chapu ze stojís o kritiku obsahz a ne pravopisu ale jsou ctenari tací kterým to proste vadí)

29.12.2010 23:31:00 | Rudolf z Falknova

zopakuj si vyjmenovaná slova nebo piš jednojazyčně

28.12.2010 00:10:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí