Tatéři

Tatéři

Gotickou okovanou branou
v mezisvětí neřestných
propouštějí cestovatele,
kteří se vracejí z cest
strašlivých můřích snů

(někteří to štěstí měli,
a vraceli se s čistou kůží)

. . .

Neřestní nemají
čistou duši
po tělech se jim
svíjí tetování,
která jim tatéři
v salónech bolesti
vrývali ostrým nářadím
do kůže

. . .

bolestivé výrazy agónií
souložící procesí
vulgární rýmovačky
to vše tyto zrůdy
vryly do zad neřestníkům,
poté co jim zacpali ústa
roubíkem, aby tolik neřvali

. . .

tyto znetvořené myšlenky
potom promlouvaly
a hýbaly se
jako by byly živé
slyšeli jste ty skřeky
z úst lidských znetvořených
siluet, čekajících na
poslední úder kladivem
cítili jste jak
vám pod kůží
pulzuje strach...

. . .

někdy ty jehly nebyly ani čisté
a nákazy a hnijící rány
bylo něco, na co
se nebralo ohled...

. .

pohled do salónu tatéra
bylo jako dívat se
zpříma do očí masakru

.

jejich těla byla zakrvácená
jako pláště chirurgů
při operačních úkonech,
které se opravdu vymkly z rukou
Autor Tomáš Přidal, 02.01.2011
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Danga, Anjesis, James Libustka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi jsem nátura silná až moc, chci taky pohyblivý skučící tetování, co mě bude rozdírat a bolet :-D
Ale napsané to máš moc hezky

03.01.2011 20:09:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí