TEMNÝ KLÍČNÍK

TEMNÝ KLÍČNÍK

Anotace: ááá bude další povídka už brzo ;-)

Sbírka: Slova děsu...

Stálo na kopci stavení,

važ kroky našlapuj tam tiše.

Ten dům je zlé znamení,

žije tam Klíčník, Klíčník z temné říše.



Stálo na hoře černé cosi,

vyvaruj se zajít v ta místa,

tam temnota žití kosí,

tam zhyneš to věc je jistá.



Ten Klíčník má stále hlad,

zvědavostí láká kořist,

snad Drákula je, ten slavný Vlad,

chce tvůj život zbořit.



Sladká a rudá je lidská krev,

jen mlaskání v útrobách.

Mladých dívek v hrůze řev

a pak ticho, ticho na chodbách.



Klíčník ač nasycen, přesto pořád hlad,

lačně vyhlíží další oběť.

Ze zdí domu prostupuje chlad,

jak zrůdný je Klíčníkův oběd.



Nechoď tam, svých kroků se střes,

je tam jen peklo, bezmoc, zlo.

Raděj se tiše, strachem v koutě třes,

tam Klíčník stáhne tě na samotné dno.
Autor Rudolf z Falknova, 13.01.2011
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: Lea Aura, Charibeja, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou tajemství, za jejichž rozřešení se prostě musí zaplatit životem, je to sice krutá daň, ale taková je cena některého vědění. Alespoň si nemůže stěžovat, že by zemřel nevědoucí a slepý. A jsou i takoví, kteří jsou ochotní takovouto cenu podstoupit, ne? ;-)
Rozhodně je to nádherná báseň, nic jiného bych ani nečekala................ST

13.01.2011 21:54:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí