Milenka

Milenka

Vetřu se ti do života
Tepem, který neucítíš
Dechem, který neuslyšíš
Budu trápit tě ve vlastním domě
Budu tvoje tichá vzpomínka
Tvá živá-mrtvá milenka
Proti tvojí vůli budu tvojí součástí
Teď jsem navždy tvoje neviděná, neslyšená
A před chvílí krutě zavražděná
Autor Metal Lady, 17.01.2011
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Míša S., Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí