Noční můra

Noční můra

Anotace: Podivný dům v mých snech..........

Sbírka: Kronika temna

Na prstech nože,
se spálenou tváří
proniká stále
do mých snů.

A postel má je teď
pekelné lože,
zavírat oči nemůžu.

Jakmile usnu, spatřím
tu tvář,
skřípění nožů na
stěnách.

Má noční můra,
ta mne teď ničí.
Ve svých snech zažívám
už jenom strach.

Mé sny stále mne táhnou
jen na to místo jediné.
Ten svetr s pruhy
a černý klobouk,
podivný dům v ulici
Elm..........
Autor Martin H, 30.01.2011
Přečteno 437x
Tipy 12
Poslední tipující: Mandlový andílek, Mrs.Underwood, Anjesis, Míša S., Dragita, Gabrielle, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt jsi to vystihl dost dobře

01.02.2011 16:58:00 | Anjesis

Dík, nedávno jsem zkoukl téměř celou sérii, i po těch letech to má něco do sebe.

30.01.2011 17:12:00 | Martin H

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí