Proměna

Proměna

Anotace: Přemýšlela jsem nad svou novou povídkou a bleskla mi hlavou tahle básnička, slova padaly úplně samy, bylo už po půlnoci;) Bestie se může stát z každého z nás...

Jed se jí v těle rozlévá
působí jako kyselina
temné myšlenky do ní zasévá
než ji to sežere zaživa

Zatíná zuby, úpí bolestí
tělo se jí prohýbá
tohle nikdy nic dobrého nevěstí
neopatrnost však takto končívá

Upadne do spánku
ze kterého úniku není
už se holka nevyhne
krutému snění

Pak otevře své oči
pohne jedním prstem
její kůži propletou zlověstní hadi
šediví jako mlžný opar
pak na tebe náhle zaútočí
a nebude ti plakat nad hrobem
Autor Dragita, 16.02.2011
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Vee-Vee, Tammy, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí