kino Hlava

kino Hlava

Anotace: Zdál se mi sen tak živý, že to musela být skutečnost. Trochu alkoholu v sobě, ale ne tolik aby mne to oblblo po tolika hodinách.

Posílen jsem do lože vstoupil
vše bych teď už neprohloupil
sladce opojen neřestmi
jsem hajzl, věřte mi

To tma se ke mne vkrádá
z okna kočka zahuláká
ticho ať už prosím je
to ona mne zahřeje

A sladce usnul
sám nad sebou v duchu tesknul
viděl se jak spí
sám nad sebou bdí

Náhle přišel noční čas
kde se ztratil ten kliďas
místo snů tak skutečnost
hlavu do zdi pro radost

Místo klidu noční běs
na stěně se mihne pes
asi v mozku video
dívku pěknou zjevilo

Uchvácen svou fantazií
představím si i lilii
a co takhle zažít horor
už ne prosím je to teror

Nad hlavou se jenom šustne
hloupost mozku se mnou trhne
vidím, cítím blízko zlo
na stěně mi proběhlo

Schoulen zabít všechny šváby
mravence i všechny larvy
ve snaze je všechny zabít
rukama tak začnu pálit

Jaké je mé zděšení
vůbec nic tam k hmatu není
ač stále lozí po stěně
já se krčím schouleně

Boha prosím o pomoc
ať mi sešle klidnou noc
a až teď jsem zjistil
vážně to sen nebyl

Tak se bojím v noci spát
vždyť co se mi může zdát
jedině dobrotu sekat
a mít se víc rád
Autor Já sám, 21.02.2011
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Gringer, Lasombra, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí