Telefonát

Telefonát

Anotace: Pro mnoho z vás citlivé téma (+18 expresivní výrazy)

Zvoní telefon:

Halóó volám hodnou máti,
Vaše děti nechtěj už řváti.
Všimni si že v posteli,
Tvoje děti nesedí.

Usnula jsi na křesle
přišel jsem k Vám potichu,
Teď už střeva tvojí dcery
olizují mou dýku.

Jak se asi teďkon cítíš,
když víš že mám tě v hrsti?
Buď teď chvilku potichu,
slyšíš praskat kosti?

Jsi nechutná jak prasnice,
no co ti kurvo říkat,..
Když tyhle děti nejsou moje,
s cizím nebudeš píchat.

Asi mě už dávno neznáš
jsem ten co byl tvůj jediný,
tenkrát jsem byl ještě panic,
Byl jsem dosti naivní.

Bylo ti to tehdá jedno,
slyším tvůj hořký vztek.
Tvé děti ti vyřizují:
"Mami, zavěs hned!"

Matka myslí:
"Co to slyším?!"
"Proboha už nech je být!"
Ne-ne drahá, nikam nejdou
tady budou v noci hnít!

Slabý hlásek jejího syna:
"Promiň mami-moje vina"
Vydechl tak bolestně,
smích se ozval neřestně.

Teď už jenom tvoje dcera,
Padni rychle na kolena,
rozepni mi kalhoty,
chci si užít nahoty!

...A tohle všechno ty jsi sama
všechno všechno zavinila.
Děti nemáš sama jsi,
Ty tvé fracky oběsím!
Píííp, Píííp, Píííp:
Volaný účastník hovor ukončil...
Autor Frederik, 02.03.2011
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Any 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí