Tralalala

Tralalala

Umrlé tělíčko pod zem jsem schoval,
na moji hlavu odměnu vypsali.
Odměnu vysokou - celičký dolar,
Myslel jsem že dají víc - „no to se předali!“

Se zplihlým vlasem a zvadlou růží,
vyšel jsem do ulic na poslední soud.
Lidé mi prorvali nehty pod kůži
a tělo svlečené odnesl proud.
Autor eddy1 1 11, 04.03.2011
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: wendy.poezie, Anjesis, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí