Nejmrtvější město

Nejmrtvější město

Anotace: ...obyvatelé Tábora neděste se, je to jen fikce, v Táboře zas tak mrtvo není.:)

Nad Jordánem Slunce svítí,
v noci zase spousta hvězd,
jenže všude zvadlo kvítí,
v nejmrtvějším ze všech měst.

Povídá se mezi všemi,
jde Táborem hrozná zvěst,
že jak je hodně mrtvol v zemi,
všechna voda otrávena jest.

Bylo velké umírání,
život zde tak neběží,
pod zemí už místo není,
kde mrtvoly neleží.

A když déšť města se zhostí,
prameny řek s krví se měsí,
a mezi kameny vidíš kusy kostí,
to všechny v Táboře každý den děsí.

Ten kdo tu přežil ve strachu teď žije,
každého živého mrtvola leká,
i vzduch tak páchne, že člověk blije,
smrt každý vidí a každého čeká.

Nad Jordánem Slunce svítí,
v noci zase spousta hvězd,
jenže všude zvadlo kvítí,
v nejmrtvějším ze všech měst.
Autor Badík, 18.03.2011
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Hazentla, Charibeja, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí