Divadlo Upírů

Divadlo Upírů

Přistupte přátelé,přistupte blíž
nepomůže vám česnek ani kříž...

...Již vchází do světla temnota...
protože téhle nocí vás provázím já...

xxx

Rodí se myšlenka nesmrtelnosti,
když v lidských maskách ubývá čas...
Paměti světa ve své krvežíznivosti,
je mnohem děsivější než můj hlas...

Co takhle ochutnat polibky smrti,
utonout v extázi vášnivé bolesti...

Ano drazí přátelé jste,svoje vstupenka...
Život v temné bolesti,
nebo smrt-rychlá z vděčnosti,
že jste již vstoupily
někomu z vás konec přetrvá...


(ha ha há) :D
Autor Raziel PsyDearth Characith, 23.03.2011
Přečteno 683x
Tipy 11
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Maryje..., Anjesis, Elissbeth, dark evelyn, Charibeja, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja taky...

13.04.2011 06:34:00 | Elissbeth

Opravdu horrorová... někdy, na podobné bázi občas cosi prožijem reálně... ST!***

23.03.2011 19:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí