Láska a smrt

Láska a smrt

Anotace: Když vám zemře někdo milovaný ...

v rukou sklo má rozbité,
s hrůzou zkoumá tep..
všechno vidí rozpité,
krev barví trika cep..

Růži na hrob podává,
slzu lehce stírá..
Bolesti se oddává,
Její srdce snadno zmírá..

Poklekla v šoku k milému svému,
přepadl ji náhlý chtíč..
já chci hned teď! k milému mému!
křičela a chtěla za ním pryč..

S krvácejícím srdcem hrob si obejmula,
kapky slz proudem tekly po líci,
kytici růží stuhou ovinula,
pak jen zhasla svíci ...

Dívka temná, krásná sic,
škoda jejího skonu ..
Její smutná, křehká líc..

...uslyší hlas zvonu?
Autor Sinei, 18.04.2011
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: horča, Anjesis, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí