Nenasytná

Nenasytná

Anotace: Napsáno při poslechu Theatres des vampires :) http://www.youtube.com/watch?v=tkg2yb6lAbk

Kdo ruší mě v tuto chvíli v této pozdní noční době?
Nečekaně jsem procitla ve svém chladném temném hrobě.
Slyším lidské kroky, jež tak sladce blízko znějí,
cítím zběsilý tep srdce, až touhou se chvěji.
Kdo narušil můj klid, zaplatí teď cenu nejvyšší,
jsem nenasytná a můj hlad pouze čerstvá krev utiší.
Probudil jsi mě a přiměl vstát z mého tvrdého lože,
neutečeš přede mnou a nikdo už ti nepomůže.
Tvůj život už je můj a já jen stěží odolám,
už cítím tvůj strach – nejsladší vůni co znám.
Podívej se mi do očí, líbí se ti, co vidíš?
Tak rozluč se se životem, já jsem to poslední, co uvidíš.
Autor Charibeja, 21.04.2011
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Leedram, Míša S., Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc povedená, temná a elegantní jako vždycky, ST

21.04.2011 21:41:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí