Vylejzá to z kanálu

Vylejzá to z kanálu

Co se chystá zaútočit
Co ti nedá spát
Co chce tvoje štěstí zničit
Co se ti chce smát

Co se chystá tvoje tělo
V bolesti týrat
Co by jenom tebe chtělo
Vidět umírat

Dnes je jeho den
Né to není sen
Potrubím leze
Na světlo vyleze

Vylejzá to z kanálu
Jeho domov je prach
Vylejzá to z kanálu
Miluje tvůj strach
Vylejzá to z kanálu
Tvůj obličej se hrůzou stáh!

Co se plazí skrz potrubí
Strach ti nahání
Co se vrací ze záhrobí
Kvůli poslání

Co se blíží stále blíž
Nebo už je tu
A co ve svém srdci cítíš
Známky záchvatu

Dnes je jeho noc
Cítíš jeho moc
On je u dveří
Jeho oči září

Vylejzá to z kanálu
Přelézá tvůj práh
Vylejzá to z kanálu
Miluje tvůj strach
Vylejzá to z kanálu
Tvůj obličej se hrůzou stáh!

Co zrychluje tvůj silný dech
Tvůj rostoucí strach
Co teď cítíš na svých zádech
Jeho slizský pach

Co ho vede správnou cestou
A přímo k tobě
Nechceš se smířit s realitou
Je brzy končit v hrobě

Vylejzá to z kanálu
Cítíš jeho pach
Vylejzá to z kanálu
Miluje tvůj strach
Vylejzá to z kanálu
Tvůj obličej se hrůzou stáh!
Autor Hugo Zhor, 25.04.2011
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To miela a Severka: Děkuji za komentář.

02.05.2011 10:52:00 | Hugo Zhor

Je to jen takové mechanické zkoušení rýmů, jde to po povrchu, žádnej prožitek...

26.04.2011 09:35:00 | Severka

Teda... čekala jsem aspoň nějakou vtipnou pointu, a věk jsem odhadovala na puberťáka. Jaký to má proboha smysl, kromě nepovedených rýmů?

25.04.2011 11:53:00 | miela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí