Pomsta

Pomsta

V klané řece
těla byly
v staré dece
dlouho hnily

V noci jemné
když vše stichne
síla temné
po pomstě tíhne

deka stará
skřehlá vodou
už se párá
už se klubou

Děti které
chvíli žily
za své mládí
zaplatily.

Teď je žene
v žilách hněv
už si jdeme
pro vraha krev

A tak pomsta
vládne světem
dáva sílu
mrtvým dětem
Autor drahý, 29.04.2011
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Míša S., Tamara, NikitaNikaT., Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně potemnělá, až mrazí.

30.04.2011 08:04:00 | Tamara

Tak ta opravdu zebe a je strašidelná.

29.04.2011 21:35:00 | NikitaNikaT.

... brrr ... děsivá představa ...

29.04.2011 13:47:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí