Nechej čerta spát

Nechej čerta spát

Dám hrst zlaťáků tomu,
kdo mi dobrou radu dá,
jak ďasa s prázdnou poslat domů,
co úpis jsem mu podepsal.

V hospodě sedím , piju pívo,
i na pár panáků mám ,
hodiny letí ,půlnoc se blíží,
zůstal mi poslední lok.
Předehra
Venku je tma a padá déšť
Divoký hustý déšť
Hromy a blesky kolem se válí
a do lokálu vstoupí host.

S pohledu mrazí a oči hadí,
dávaj mi na vědomost
vstávej hochu , už je čas,
na ex vypij a pojď!
I ty si pane zavdej vody
barman sklenku podává
pohár je prázdný , ďábel se kácí
a úpis oheň požírá

Jak jsi to sved hochu zlatý
že oslavujem u vína
co by si řek to nikdo neví
že beru vodu z Hostýma
Autor Lumirson - ROKS, 15.05.2011
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí