Cesta vlastní duší...

Cesta vlastní duší...

Anotace: V každém z nás se skrývá alespoň trocha temnoty, jen si to občas nechceme přiznat...:-)

Procházím temnotou,
A sebe táži se,
Kudy chodby duší mou vlastně vedou?
A co v nich skrývá se.

Temnota obklopující vše,
Zraku mému brání prohlédnout.
Náhle však tma slabému světlu ustupuje
A já zřím místnost ledovou, se zrcadlem kout.

V kuse špičatého skla odráží se černota,
Pařáty démonů po mě se sápou,
Hlasy volají mé jméno, oči hledají, oči satana…
Pocitem děsu a znechucení naplňují mysl mou.

Utíkám, temnotou utíkám,
Náhle zastavuji se,
A zděšeně zírám,
Ta duše, duše černá, je moje…
Autor Snící čarodějka, 22.05.2011
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Elissbeth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano...čirá krása tohle :"V kuse špičatého skla odráží se černota,
Pařáty démonů po mě se sápou..."

02.05.2012 22:09:31 | Elissbeth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí