Démon

Démon

Anotace: Každý máme v sobě dobro i zlo...

Ruce se potí, srdce rychle buší,
mám v sobě démona, stravuje mi duši,
ne neříkejte mi, že jsem zlá,
není to má vina, jsem posedlá.

Mé slabé tělo jen chabě se brání,
kvůli němu porušuji všechna přikázání,
však jak mám odolat tomu svůdnému hlasu?
Vím, že jsem ztracená, už nenajdu spásu.

Tak zavolejte kněze, ať vyžene ze mě zlo,
však bojím se, že je pozdě, už mě posedlo,
už není východiska, není žádná naděje,
démon uvnitř mě se jen tiše směje.

Říkají, že jsem nemocná, jen já pravdu znám,
to démonovi v sobě stále více podléhám,
nikdo mi nepomůže a nic mě nezachrání,
v jeho krutém počínání nic mu nezabrání.

Ne já nejsem šílená, jen ubývá mi sil,
ten démon nade mnou už téměř zvítězil,
strach se ve mně probouzí a smysly zastírá,
mám v sobě démona, co mou duši požírá.
Autor Charibeja, 19.07.2011
Přečteno 439x
Tipy 12
Poslední tipující: Angela Valley, Anjesis, E., Donne, Bambulka, CULIKATÁ, La Ragazza con Bandiere Ceche, E.T.Jane, Elyona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Démona schovej
do skrytu duše
Neposlouchej zlo,
chovej se hluše

19.07.2011 13:30:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí