Démoni v těle

Démoni v těle

Démoni v mém těle zuři, v těžkých chvílich jen tebe mám a ty mě ignoruješ.
Co si mam myslet?? Noc den skřeti u mýho prahu stojí a lakají mě ven.
Já stojím v krvi a kousek ode mě malý šašek se smíchem rakev drží.
Ano zabijím dál a více. Jen pro to aby si konečně přestal ignorovat mě.
Oheň hoří už jen v kališích a ty stojíš opodál a si tak daleko.
Co si mám myslet?? Démon stojící za zdí drasá mi drapy duši. A ty se díváš jinam. Proč?
Autor Akanishi, 26.07.2011
Přečteno 617x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, brooklyn, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dik ,-)

02.08.2011 15:57:00 | Akanishi

moc krásné vyjádření pocitů- ST
a ať snad bude líp

28.07.2011 22:26:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí