Krvavá Mary

Krvavá Mary

KRVAVÁ MARY

Chceš zažít tu pravou hrůzu?
Vyřkni tříkrát mé jméno a já splnit ti to můžu.

Šaty bílé potřísněné krví,
nejsi můj poslední však ani první.

Pochopíš co znamená prožít muka,
dotkne se tě má mrtvolně chladná ruka.

Budu pořád s tebou, nepůjdu pryč,
Zbavit se mě? K tomu nenalezneš klíč.

Neměl sis zahrávat s přízraky,
už je příliš pozdě – na tomto světě nedějí se zázraky.

Tvář bez života – smrt k Tobě vzhlíží,
naposledy nadechni se – po čems toužil již se blíží.
Autor Samanta, 07.08.2011
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí