Ples mrtvých

Ples mrtvých

PLES MRTVÝCH

Půlnoc – mrtvých hodina,
z hrobu vstala celá umrlčí rodina.

Kostlivec bez tváře podal ženě růži,
políbil ji na ruku –tam kde dříve měla kůži.

Dnes v noci nastal jejich čas,
Živí nebo mrtví?Je to jedno - rozdíly vzal ďas.

Vydají se na ples – smrt slaví,
další mrtví také se tam staví.

Tančí a baví se,
kdo se jim postaví do cesty – toho lehce zbaví se.

Noc temná – pouze jejich čas.
Až odbije šestá ráno – musí spát jít zas.

Za rok však dočkají se znovu smrti svátku,
do světa živých naleznou si zkratku.
Autor Samanta, 07.08.2011
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí