Mrcha bezcitná

Mrcha bezcitná

Chci být tvou touhou
Chci být tvou bezcitnou mrchou
Chci si kousnout ne jednou
Budu tou, co ovládá tvůj dech
Budu ta, co ovládne každý kousek tvé nicoty
Zavři oči, nastal čas se podvolit
Svážu tvé slabiny
Snad se nebojíš, jen ti prokážu laskavost

Chci být tvou touhou
Chci být tvou bezcitnou mrchou

Nezáleží na tom, co chceš ty
Ale co chci já
Stáhnu tě sebou do pekla
Tahle noc je mi svědkem
A mé činy skutkem
Budu tvůj malý hřích na křídlech andělských

Chci být tvou touhou
Chci být tvou bezcitnou mrchou
Chci si kousnout ne jednou

Jak lehké, jak snadné tě ovládnout
Slyšíš se, jako by tvůj hlas byl ozvěnou
Snad neprosíš, snad nežádáš, snad sis nemyslel, že je to jen hra
Teď už víš, že tahle noc je tvá poslední
Strhávám tvůj kříž a možná tě nechám modlitbu říct

Zavři oči, nastal čas se podvolit
Svážu tvé slabiny
Snad se nebojíš, jen ti prokážu laskavost

Kroky a smích tichem zní
Byl si do poslední chvíle naivní
Hořkou chuť mi tvá krev v ústech zanechala
Nebyl si připravený, nebyl si ten pravý
Nejsi hoden slávy prokletých ani brány pekelný

Zavři oči, nastal čas se podvolit
Svážu tvé slabiny
Snad se nebojíš, jen ti prokážu laskavost
Jsem tvou mrchou bezcitnou
Jsem tvou mrchou bezcitnou
Autor EM, 16.08.2011
Přečteno 700x
Tipy 2
Poslední tipující: Samanta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí