Sama doma

Sama doma

Anotace: taková večerní straš-básnička :)

sama doma
mráz leze rychle na záda
v pokoji tma
v rohu bílá postava
jen si nepřipouštět že je vidět

sama doma
ať už přijde někdo domů
ve svých hrůzných myšlenkách topím se tu sama
deprese tak známé, sedly si na můj klín

sama doma
tikot hodin hlasitější
bílá postava podává mi ruku
hlavně si jí nepřipouštět

sama doma
jsem bláznem bez rozumu
povídám si tu pro sebe
jen kočka na sedačce vypadá že mě poslouchá

sama doma
zbytečný strach a napětí
však nikdo tu není tak čeho se bát
pouštím si rádio a začnu se smát

sama doma
jsem a už mi to nevadí
já můžu jít v klidu spát
a ta bílá postava může ještě v rohu stát
Autor Marsinka, 23.08.2011
Přečteno 593x
Tipy 3
Poslední tipující: Kaina, Samanta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí