Zabil

Zabil

""
Své srdce jsem ti dal,
aby jsi mě milovala,
že já si ho nevzal,
a ty ho ku*va roztrhala.

Pohodila ho na podlahu,
a podpatkem rozpučila,
ty jsi měla převahu,
proč jsi mě tak mučila.

Já to chtěl,
pomalu tě zabít,
tohle jsem směl,
lepší než kulku nabít.

Pomalu tě pořezávat,
nožem po celém těle,
však už tě nebudu vídat,
když budu sedět v cele.

Budu se dívat,
jak pomalu umíráš,
krásně se mívat,
co se to domníváš.

Kapka za kapkou,
stéká ti po dlani,
dolů s tou čapkou,
to je moje rozhraní.

Ležíš na podlaze,
zcela bez života,
já odcházím,
s usměvem na tváři...
Autor Henry_propper, 24.08.2011
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Samanta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí