Žízeň

Žízeň

Anotace: Upír nemůže milovat. Inspirace zde: http://www.youtube.com/watch?v=jws7nPh9WrM :)

Další noc kdy z hrobu vstávám,
další noc kdy oběť vyhledávám
a je stále horší utišit svou žízeň,
jež přináší mi věčnou trýzeň.

Hledat kořist je stále těžší
a má žízeň je den ode dne větší,
skrývám se v nočních tmách,
jsem tichý a rychlý vrah.

Upírem jsem už dlouhé roky,
i dnes sledoval jsem lidské kroky,
však potkal jsem tebe a mám zvláštní pocit,
něco se pohnulo v mém dávno mrtvém srdci.

Na tebe se úplně jinak dívám
a za to jsem sám sebe proklínám,
i ty jsi na mě hleděla s touhou,
trvalo to však jen chvíli pouhou.

Nemohu bojovat sám se sebou,
stále táhne mě to za tebou,
vše co chci je z tebe pít,
tvůj život na rtech ucítit.

To čím jsem, bohužel nezměním,
na duši mi padá splín,
víš, že jsi pro mě důležitá byla,
má žízeň však nakonec zvítězila..
Autor Charibeja, 26.08.2011
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: Angela Valley, E., Samanta, Anjesis, James Libustka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň :-)

30.08.2011 13:20:00 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí