nejdřív jsi jen nakouk´

nejdřív jsi jen nakouk´

nejdřív jsi jen nakouk´

já Tě nepoznala
můj smích
se rozléhal v okolí
skály mi vracely
co jsem k nim
tak
bezstarostně vysílala
stála jsem nahá
a chvěla se rozkoší

pak jsem tě uviděla
jedna noha pochroumaná
záda ti hyzdil
kříž
zubil ses vztekle
a já strnula

skočil jsi na mě
tvé oči pomstychtivě
vyčítavě byly
zlé
nohy mi vrostly do země
vlasy strachem zšedivěly

pak echo
mou hrůzu vykřičelo
do světa
a
já to vzdala...


lásko, vzbuď se


NE
to nemůže být
tvůj



hlas
Autor reinka, 06.10.2011
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí