Smrt

Smrt

Temnota skvoucí láhve pohlcuje Tě,
stejně tak i kouřová clona,
zapáleného těla, lehce přidusí Tě,
smete Tě sžírává vlna,
cituplného mrazivého zimního deště.

Krása posledního doutníku vezme Tě,
na konec Nového světa,
pryč od toho zaplivaného smetiště,
jež stalo se ti domovem.
co promění se v bahno, kaliště.

V začarované keltské pohřebiště,
plné nočních stvůr,
u řeky smrti, na místě řečiště,
nalezneš svůj dvůr.
Autor Boudicca, 10.10.2011
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Anjesis, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí