Za sklíčkem s krví

Za sklíčkem s krví

Anotace: Báseň napsána díky seriálu Dexter, který mě nadchnul a snad Vás nadchne tato báseň.

Sbírka: Dexter a temnota

Za sklíčko s krví duši tvou schová,
jsi-li ten vrah či falešná vdova,
jsi-li ten se zbraní nebo jen šéf.
Jak se ti zadřela pod nehty krev?

Snadné je zapsat se na seznam vrahů,
co strčit zaslouží z prudkého svahu,
anebo rozsekat sekáčkem na maso?
Takhle to dělá on - Dextrovo inkaso.
Místnost si připraví, pro tebe skočí
a sklíčko z krabičky v červené smočí.

Hýbla se záclona v temnotě svaté,
Dexter už přichází = ručičky zlaté ...
hravě si odemkne, vždycky ho dráždí,
když někdo zabíjí, když někdo vraždí.
Píchne ti jehlu a hodí se do gala,
na stůl tě přiváže. Je to tak od mala.

Je to vrah vrahů a hasí tím žízeň,
odkrývá špínu a pohřbívá trýzeň.
Do pytle zabalit, v moři se ztratí
zloba a nenávist, tak vrazi platí.

Za sklíčko s krví duši tvou schová
a pak jde vraždit znova a znova.
 
Dexter
Autor CRASH, 10.02.2012
Přečteno 1017x
Tipy 7
Poslední tipující: angellka, Lola Black, Iv, vyskovak.cz, teniska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný, skoro mám chuť začít se na Dextra dívat ;)
ST

12.04.2012 09:42:36 | angellka

To je dobrý nápad. :-) Díky

12.04.2012 09:53:18 | CRASH

Skvělá!
ST

13.02.2012 20:07:13 | Iv

uklikla jsem se, chtěl jsem dát plnou :) seriál sleduji a báseň hodnotím jako fakt skvělou :)

10.02.2012 10:38:06 | teniska

vpohodě, děkuji za přečtení :-)

10.02.2012 10:38:06 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí