Hezký den v Miami

Hezký den v Miami

Anotace: A jakpak vlastně tráví svůj den Dexter? Někteří vědí, ale proč si to nepřečíst ve verších?

Sbírka: Dexter a temnota

Z plátku svého života
vidím krásu Miami,
jak kus šťavnatého masa
zdá se a ta dobrota
energii dodá mi.

Bílý člun a prázdnota,
život plný tajemství,
za přetvářkou úsměv zralý.
S plátkem svého života
proplout oceánem v dáli,

procházet se po Miami,
sbírat slunce do svých očí,
občas shodit masku pravdy,
zlo skrýt mezi bažinami,
na lodi to všechno skončí.

Ráno přijde holení,
jídlo, ach ta rutina.
Vzít si další čisté triko,
když už nejsme zpocení.
Odhalím teď zlosyna.

Jsem to já, holt mám dvě tváře,
jednou částí policie,
jindy jako trhač kytek,
jež si schovám do herbáře.
Žádná z nich to nepřežije.

Z plátku svého života
zřím i špatnost Miami,
jak kus šťavnatého masa
pozřím ji, ta dobrota
za studena chutná mi.
 
Plátek života
Autor CRASH, 10.02.2012
Přečteno 702x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, Barpob
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jo,skvělě jsi ho popsal!(i když ho znám jen z vyprávění)
ST

13.02.2012 20:00:13 | Iv

dík

13.02.2012 09:09:16 | CRASH

Jojo, to je přesně on :)

13.02.2012 08:42:30 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí