Sto metrů nad propastí

Sto metrů nad propastí

Jsem jednou nohou v pasti,
a druhou mi klička svírá
a sto metrů nad propastí
jsem obětí netopýra.

Letíme nočním chladnem
a mě přivádí k zlosti
představa, že náhle spadnem
a dolámem si kosti.

Jsou netopýři všude,
já topím se v jejich víru,
velkolepé to bude -
- je slavnost netopýrů.

Mne pozvali coby hosta,
však trápí mne jako prve,
že není to žádná pocta
býti zaživa zbavena krve.

Jsem jednou nohou v pasti
a druhou mi smyčka škrtí
a sto metrů nad propastí
jsem na pokraji smrti.

...

Své spoutané těla části
teď něžně přimykám k tobě
a sto metrů nad propastí
vláčím svou první oběť.
Autor Miléne Marguerite, 16.02.2006
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...že by u Macochy ;-) ?! Pěkná !

19.02.2006 15:19:00 | no

Fakt bomba:) Je to celkem depresivní,ale dost se mi to líbí.

17.02.2006 20:17:00 | Vien Rhia

Bomba....:-) Paráda...

16.02.2006 20:33:00 | Buližník

Nevím, jestli je to mou únavou, ale občas mi drhne rytmus, jinak celkem fajn. Celkem se mi líbí myšlenka s netopýrem :-), ale dneska dám jen 80

16.02.2006 19:53:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí